100 års kunst i Hammer Bakker

Kunstforeningen Galleri Hammers Venner arrangerer hvert år en sommerudstilling i Galleri Hammer i Uggerhalne.

I år er Aalborg Fotoklubs medlemmer blandt udstillerne.

Lørdag d. 6. juli kl. 13.00 er der fernisering.
Lørdag d. 13. juli kl. 13-17 er der musik og mundgodter.
Åben alle dage fra kl. 13-17 – dog lukket søndag d. 14. juli.
Udstlilingen nedtages fredag d. 19. juli.

Lokation: Galleri Hammer, Grindstedvej 35, Uggerhalne, 9310 Vodskov

Udstillingen har i år titlen ‘100 års kunst i Hammer Bakker’ med reference til de mange billedkunstnere, forfattere m.fl., der siden forrige århundredeskifte har boet og virket i det naturskønne område nord for Vodskov.

Galleri Hammers Venner har med støtte fra Aalborg Kommune, Nordjyske Bank og Nibe Festival Fonden rejst penge til, at kunstnergruppen LIV og Aalborg Fotoklub kan krydre udstillingen med relevante værker – og Aalborg Fotoklubs partner PhotoCare Ågade hjælper os med at kunne få billeder på væggen i galleriet i plakatformat.

Fotoklubbens medlemmer forventes at bidrage med fotos der bliver til deres egen plakat i ramme – og med hjælp til klargøring og nedtagning samt bidrag til vagter i udstillingens åbningstider sammen med LIV.

Se mere om din og fotoklubbens deltagelse her – eller kontakt formand Jens Ørnsholt på 20917886 eller formand@aalborgfotoklub.dk