SDF

Aalborg Fotoklub er medlem af Selskabet for Dansk Fotografi (SDF). Dette er en paraplyorganisation for danske fotoklubber og fotografer. Det betyder at du som medlem af Aalborg Fotoklub har mulighed for at deltage i F.eks. Den Nationale. En stor fotokonkurrence der afholdes 1x årligt og som SDF står for

Pr. juni 2019 har SDF valgt at ændre medlems optagelsen, og udbyde forskellige mulige ordninger, læs mere om dette på SDF hjemmesiden.

SDF sender iøvrigt selv opkrævninger ud 1x årligt i den kategori du nu måtte ønske at være medlem af.

Er du ved indmeldelse i Aalborg Fotoklub allerede personligt medlem af SDF, så kontakt klubbens Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle fuldgyldige medlemmer af SDF modtager 4 gange om året SDFs fotoblad med gode billeder og nyheder om hvad der rør sig inden for dansk fotografi. Dertil er der en række internationale fotokonkurrencer.

Se mere om SDF her.