FIAP worldcup for klubber

Det er blevet besluttet at klubben skal prøve at deltage i FIAP worldcup for klubber for første gang.

Det er en art verdensmesterskab for klubber, så vi vil naturligvis gerne vise os så godt frem som muligt. For at få det bedste udvalg af billeder med i det sæt af 20, som skal sendes ind gør vi det på følgende måder:

Vi går på udkig i klubbens arkiv over vis billeder og klubkonkurrencer fra de sidste par år for at finde stærke billeder. Dette vil blive suppleret med at der bliver lavet en upload mappe til formålet på hjemmesiden, hvor nyere billeder kan lægges op. Deadline for upload er 20. oktober.

Er der nogen som ikke ønsker at deres billeder skal repræsentere klubben i denne konkurrence bedes i skrive til billedsekretæren for at gøre opmærksom på det snarest på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Krav til billederne er: Mindst 2400 pixel på længste led i jpg (billederne til klubbens konkurrencer er formodentlig mindre, så der er nogle som vil blive kontaktet for nye filer). Må ikke have været antaget ved FIAP world cup tidligere. Max 2 billeder pr autor - upload gerne flere, da der så er mere at vælge mellem.