Juleafslutningen aflyst

Det er med stor beklagelse at vi må meddele at juleafslutninger er aflyst. Dette skyldes kommunens meget forhastede planer om at renovere lofterne i klublokalerne.

Omfanget og varigheden af denne renovering kendes ikke. Faktisk aner vi ikke en bjælde om dette tiltag. Thomas har stået for nedpakning af billeder og andet grej der ikke tåler støv. Tak for det. Vi har fået lov at låne Vikingernes lokaler og Bjarne har også stillet lokaler til rådighed. Tak for det. Bestyrelsen er dog blevet enige om at det vil være mest sikkert at flytte arrangementet. Vi beklager.

Juleafslutningen vil blive afholdt i begyndelsen af det nye år – det vil så være en slags nytårskur – ligesom Dronningen afholder. Der vil dog ikke blive stillet specielle krav til påklædningen. Nærmere information i næste nyhedsbrev.

Gløgg og klubmesterskabet

Vi vil dog ikke helt overgive os. Derfor afholdes juleafslutningen med begrænset traktement i form af gløgg og æbleskiver. Desuden vil præmierne fra årskonkurrencen blive uddelt. Vi håber at vi kan være i egne lokaler, ellers flytter vi ind til Vikingerne. Tilmelding er ikke nødvendig, men husk at spise hjemmefra.