Kontingent

Det er blevet tid for indbetaling af kontingent for andet halvår 2015. Vær opmærksom på at opkrævningen denne gang dækker 8 måneders kontingent som aftalt på generalforsamlingen. Dette skyldes at SDF har flyttet deres opkrævning. Næste kontingent opkrævning fra Aalborg Fotoklub kommer ca. 1. april med betalingsfrist pr. 1. maj.

Har du spørgsmål kan du kontakte Tonny på telefon 60684143 eller via Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Kontingentet for den kommende periode er kr. 666,00. Du kan betale kontingentet på en af følgende måder:

Indbetaling via homebanking

Overfør kontingentet til Aalborg Fotoklubs konto og skriv navn + medlemsnummer i posteringsteksten til modtageren.

Reg.nr.: 9217

Kontonummer.: 2073064344

Indbetaling kontant til kassereren

Du betaler kontant til kassereren og modtager en kvittering. Kassereren sørger derefter for at sætte kontingentet ind på Aalborg Fotoklubs konto.

Indbetaling kontant i banken

Du betaler i banken. BEMÆRK: Banken tager Kr. 40,00 i gebyr for at modtaget indbetalinger ved kassen. Du skal derfor indbetale dit kontingent + kr. 40,00.

Betalingsdato

Kontingentet skal være os i hænde senest d. 1. september. Er kontingentet ikke indbetalt rettidigt vil det ikke være muligt at deltage i klubbens aktiviteter og profil på vores hjemmeside samt SDF’s vil blive slettet. Ønsker du ikke længere at være medlem vil kassereren gerne have besked.