Program Vinter 2014

Herunder finder du programmet for første halvår 2014.

7. januar           Forberedelse til Jyske 2014.

14. januar        Vis dine billeder

21. januar      Visionsaften. Hvad skal kendetegne fremtiden for Aalborg Fotoklub?

28. januar     Besøg på Nordjyske, Langagervej

4. februar    Lyd og billede. Albert Steen Hansen viser billeder og fortæller om sammensætning af lyd og billede.   (Aflevering 1. afd. klubkonkurrence)

11. februar  Vis dine billeder - Se venligst de ændrede regler

18. februar   Afstemning om storformat billeder

25. februar   Bedømmelse 1. afd. klubkonkurrence    Aflevering Trierenberg

4. marts Fotokritik. Hvordan bedømmes et billede? Hvad kendetegner "det gode billede"? Eksempler på "gode billeder".

11. marts Vis dine billeder.

18. marts Sognepræst Niels Clemmensen viser billeder fra Costa Rica.

25. marts Bedømmelse af Bundet emne til fotokritikopgaven. Aflevering til Nordisk Pletskud.

1. april  Forberedelse til Den Nationale + workshop

5. April - AFAK afholder Jyske. Der arrangeres fælleskørsel

8. april - Storformat

9. april (onsdag) -  Forberedelse til Den Nationale. Photoshop, montering mm. Tilmelding til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. nødvendig.

15. april - Klubaften uden fastsat program på grund af Påske

22. april - Ekstraordinær og Ordinær generalforsamling. Kl hhv. 19:00 og ca. 20:00. Foreningen serverer lidt mad og en øl/vand.

29. april - Peter viser billeder fra sin og Linda's tur til Nepal. Aflevering til Den Nationale.

6. maj - Aflevering af 2. afdeling af klubkonkurrencen. Bedømmelse af Tema "Forfald"

13. maj - Billedkritik med mulighed for at vise før og efter billeder. .

16. + 17. maj - Karneval.

18. Maj - Ødegårdsfotografering. Vi besøger nogle nedrivningsværdige landejendomme i det østlige opland. Medbring stativ. Tilmelding nødvendig (til formanden)

20. maj  - Månedens gæst. Naturfotograf Larsen Søholm. Se evt hans billeder på Facebook.

27. maj - Fototur i nærområdet med bundet emne. Havnefronten i Aalborg med Musikhuset som udgangspunkt.

3. juni -  Ekstraordinær generalforsamling med godkendelse af regnskab som eneste punkt. Herefter: Bedømmelse af 2. del af klubkonkurrencen.

10. juni - vis dine billeder

17. juni - Sommerafslutning. Stegt flæsk med mere. Se opslag i klubben.

24. juni - Bedømmelse af maj måneds tema.

Uge 29 - Middelalderdage i Voergård