Tirsd. 21 - Kom og se på andres billeder

Vinderbilleder og andre fantastiske billeder vises fra Lanterna Magica´s seneste konkurrence. 2019

Kom, se og få en snak om de mange flotte fotos, printet i a4 til konkurrencen

Foredrag om Astrofotografi Tirsdag d.14 jan

HUSK HUSK imorgen er der jo foredrag med Ruslan Merzlyakov kl. 19.30 i lokalet

Kom frisk og få en på opleveren, med masser af fine billeder og tips og tricks om nat fotografi.

Generalforsamling tirsdag d. 28.Jan kl 19.30

Hermed Indkaldes til General forsamling tirsdag d. 28.1.2020 kl 19.30

I forbindelse af denne, er klubben vært for et mindre traktement. Af hensyn til bestilling af mad bedes du give besked om din deltagelse senest tirsdag d. 21 januar enten i klubben eller til formand Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dagsorden iflg vedtægterne, forslag skal være formanden ihænde senest 14 dg. før generalforsamling afholdes.

Indkaldelse bliver ligeledes sendt rundt pr. mail idag 5-1-2020

mvh.

Årets første "Vis dine billeder" 7. januar

Så er der vis dine billeder, som første indslag i 2020

Kom frisk og læg dine billeder op i mappen allerede NU , eller kom i god tid og tag dem med på en USB i klublokalet.

Vi ses kl. 19.30

mvh. Bestyrelsen