Sommeren står for døren

Kære alle!

Sommerafslutningen i klubben er just overstået og vi går nu på ferie.

Er der nogen der pønser på at tage på fototur eller andet de næste tirsdage, kunne man jo evt. skrive en bette besked til hinanden, om der var nogle der ville med;-)

Ellers ser vi, endda meget gerne billeder fra jeres udflugter m.m. på vores Facebook side  - hvis nogen skulle få lyst.

Vi ses igen tirsdag d. 14. august - hvor vi lægger ud med at mødes ved John Bull til spændende fotoopgaver

Go` sommer ønskes i alle fra bestyrelsen!

Fototur Arkitektur i Aalborg

Tirsdag, 19. juni 2018 19:00 - 21:30

Efter Lars´ intro til arkitektur forleden er vi rustet til at se med nye øjne på vor by ;-)

Kl. 19. mødes vi ved John Bull (Toldbod Plads) og der vil være forskellige muligheder for at besøge City, Østhavnen, Baneområdet m.fl.  og retur denne aften.

Medbring udstyr - Vi vil meget gerne se billeder fra turen efter sommerferien ;-) kommer i kalender senere.

Vis dine billeder

Tirsdag, 13. februar 2018 19:30 - 21:30

Her kan du uploade billeder, op til 10, som vil blive vist for de fremmødte.

Er der mange,  vil der blive udvalgt et mindre antal fra hver fotograf.

Senest upload er altid mandag aften før og senest kl. 17

Klubkonkurrencen 2018

HUSK der er aflevering til 1. afd. tirsdag d. 6.

Se regler på hjemmesiden herover

Side 1 ud af 13