Foredrag m. Niels Fabæk Tirsdag d. 26. nov.

Til daglig fotograf i kunstens tjeneste.

Som fastansat på Kunsten i Aalborg og freelance for en række museer og udstillingssteder er det især kunstværker og Installation Views, der er foran linsen, men kameraet får ikke lov at hvile efter fyraften.

Vi vil komme vidt omkring, hvad angår motiver; fra skovens dybe stille ro over øde og forladte “terrain vaques” til de små intime sceners hårdt arbejdende musikere – kort sagt en bred vifte af stemninger set gennem Niels Fabæks linse.

Nathalie og Photoshop aften tirsdag d. 19

Nathalie Rochette vil denne aften give os tips og tricks til Photoshoparbejde med mere.

Kom frisk og lær mer/nyt.

Mødeaften tirs. 12.nov.

19:30 - 22:00

Så er der igen aflevering i henhold til gældende regler vedr. Klubkonkurrencens 4 afd.

Billeder modtages i klubben..................

OG derefter Vis dine billeder. HUSK at uploade dine billeder allerede NU i den rigtige mappe der ligger derude og venter.

KOM FRISK! også denne aften, vi glæder os til at se mange billeder.

Hvad er Kunst & Vis andres Billeder

Tirsdag aften 5. nov.  i klubben starter kl. 19.30 med Karlsens kvt. Kortere indlæg, hvor formanden kommer med det endegyldige svar : HVAD ER KUNST

Derefter følger " VIS ANDRES BILLEDER" I er mer end velkomne til at lægge billeder op i mappen under upload til dette formål.

SÅ, har du en fotograf, eller et billede du gerne vil fortælle om og gi os andre en oplevelse med, så kom frem af busken allerede nu.

hilsen

Bestyrelsen.