Husk "Vis billeder tirsdag i grupper"

Hej Alle!

Husk tirsdag d. 7 er der "Vis billeder i grupper"

Tag max 5 billeder med dig på print, tablet eller PC, så deles vi i grupper og gir hinanden kommentarer, tips eller nyder bare de flotte billeder vi hver især går og tager.

Man kan jo bruge denne mulighed til at få pudset evt. billeder af, man måske vil bruge i konkurrencer.

KOM FRISK!

Foredrag tirsdag aften af Naturfotograf

Naturfotograf Steen Sørensen gæster os med sine fine billeder

Vel mødt alle

Vinder af årets Jyske 2019

Stort tillykke til Peter Bentsen og Nathalie Rouquette for deres individuelle placeringer som nr. 6 og nr, 3

Vi havde flg. deltagere: Leif Alveen, Anders Dahl, Linda Hougaard, Sigbjørn Hansen

Og derudover Stort tillykke med Årets Vinder AALBORG FOTOKLUB - Vi deltog med ialt 115 billeder!

Bedømmelse af Klubkonkurrencen 1.afd.

Hej Alle!

Som Leif skrev på facebook siden:

Så er resultaterne fra klubkonkurrencen indløbet og behandlet.

Det hele bliver afsløret på tirsdag, så mød op og få spændingen udløst. Som Linda plejede at sige kan og vil alt ske - og denne gang er det mere sandt end jeg kan huske at det har været før. Det bliver en sjov aften!

Side 1 ud af 16