SDF "Den Nationale"

Sidste nyt!

Vi blev en flot samlet nr 2. i DM i Fotografi  for klubber, i "Den Nationale" i weekenden. STORT TILLYKKE til os.

Der var Guldmedalje til Søren Gunge for billedet "Berlinerinde" i Monochrome Digital og

der var Guldmedalje til Leif Alveen for billedet "Horses and trees" i Monochrome papir.

Desuden fik Leif Alveen udnævnelsen ESDF med ret til at bære "Rød nål" for opnåelse af mindst 500 point.

Leif Alveen har tillige fået en 3. plads ved DM i Fotografi

Nathalie Rouqette fik Fælles Dommerdiplom for billedet "Bedst Friends" i kategorien Portræt Digital,

og sidst fil Leif Alveen Dommerdiplom I Digital Farve for billedet "Foating Lanterns 012"

....det fejrer vi altsammen tirsdag aften d. 9 oktoberkl. 19.30

KOM FRISK ALLE MAND

Efterårsprogrammet er på plads!

Til alle medlemmer og andre fotointeresserede!

Klubbens program foreligger nu på siden/kalenderen

Allerede nu kan du overveje din deltagelse i Gøteborg turen, der afholdes weekenden 14-16 september

og om SDF´s landmøde d. 6. oktober, skal have din deltagelse og hvad skal du mon den 18 dec.???

mange fotohilsener og håbet om gensyn med alle medlemmer gamle som nye, fra den 14. august